هفت واحد زنجیره تولید گوشت مرغ در مازندران ساماندهی شد.
کد خبر: ۳۸۲۲۱۴
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۱ 22 February 2017
به گزارش تابناک مازندران، عطايی‌نژاد معاون بهبود توليدات دامی سازمان جهاد كشاورزی مازندران با بيان اينكه برای مقابله با بحران، ‌هزار و 281 واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه در استان به شبکه گاز متصل شد گفت: 7 واحد زنجيره توليد گوشت سفيد دارای پروانه بهره‌برداری در استان ساماندهی شد.
 
وی افزود : مازندران با 2 هزار و 262 واحد مرغ گوشتی و 11 درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ کشور در جایگاه نخست كشور قرار دارد.
 
معاون بهبود توليدات دامی سازمان جهاد كشاورزی مازندران گفت: مازندران رتبه نخست كارخانجات جوجه‌كشی را با 560 دستگاه و 44 درصد ظرفیت تولید در كشور به خود اختصاص داده است.
 
عطايی‌نژاد با بیان اینکه مازندران دارای تنها ايستگاه خصوصی توليد و انجماد اسپرم نژاد سیمنتال در كشور است، افزود : مازندران دارای رتبه نخست اصلاح‌نژاد مرغ بومی با 25 نسل، رتبه اول مرغ مادر گوشتی با 181 واحد و 30 درصد ظرفیت کشور و رتبه نخست مرغ اجداد با 7 واحد و 55 درصد ظرفیت در كشور است.
 
وی گفت : 20 ميليارد ريال كمك بلاعوض به توليدكنندگان خسارت ديده آنفلوانزای مرغی پرداخت شد.
 
وی افزود : 630 هزار گوشت سفيد، 51 هزار و 400 تن تخم‌مرغ و 14 هزار تن عسل سه سال اخير در استان توليد و روانه بازار مصرف شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار