خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران ،رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ارزش صادراتی کیوی مازندران با سهم 70 درصد تولید کشوری گفت: پیشبینی میشود امسال 150 هزار تن کیوی از این استان صادر شود.
عزیزالله شهیدیفر در آیین تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران به جایگاه خاص کشاورزی مازندران اشاره کردوبا تولید 22 محصول رتبه اول تا سوم ملی از لحاظ اقتصادی، استراتژیک و اشتغال دارد.
وی با بیان اینکه محصولات کشاورزی مازندران قابلیت صادرات دارد به گونهای که بعد از 40 سال نخستین بار برنج مازندران با استانداردهای خاص اروپا صادر شد ،ارزش و قیمت برنج ایرانی را 6 برابر برنج وارداتی اعلام کرد.
در این مراسم از زحمات محمودی تقدیر و رمضانپور به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران منصوب شد.