آملی ها با تدوین حدود 90 عنوان برنامه به استقبال آیین گرامیداشت سی وهفتمین سالگرد حماسه مردمی ششم بهمن سال 60 که از روز شنبه دراین شهر آغاز می شود، می روند.
کد خبر: ۷۰۴۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۷ 16 January 2019

گروهی از منافقان عضو اتحادیه کمونیست ها که قصد تصرف شمال ایران درابتدا شهرستان آمل را در طراحی وبرنامه ریزی خود داشتند، در سحرگاه ششم بهمن سال 1360 از جنگل های آمل به این شهر حمله کردند.
مردم این شهرستان با ساخت بیش از هزارسنگر در مناطق مختلف شهری در مقابل آنان ایستادگی ودر کمتر ازیک نیم روز توطئه شوم آنان را خنثی و ناکام گذاشتند.
در این حماسه مردمی که روز ششم بهمن در تقویم رسمی کشور نیز ثبت شده است، بیش از40 نفر شهید و 120 تن هم مجروح شدند.
شورای فرهنگ عمومی شهرستان آمل عصرچهارشنبه برای بزرگداشت این حماسه مردمی تشکیل جلسه داد و در نهایت 90 عنوان برنامه را با محوریت مردمی تصویب کرد.
این برنامه ها از اول بهمن ماه در سطح شهرستان آمل برگزار می شود.
دبیرستاد حماسه ششم بهمن آمل دراین کارگروه گفت که بیشترین تعداد برنامه ها در حوزه آموزش وپرورش است که از مهمترین آن، توزیع پرسش با موضوع روایتی از ششم بهمن با توزیع بیش از 10هزار نسخه از دانش آموزان، اجرای سرود هزارنفری دانش آموزان با موضوع ششم بهمن است.
علی امانی افزود: برگزاری سومین جشنواره ملی هزارسنگر در رشته های مختلف فرهنگی و هنری، زنگ حماسه مردمی ششم بهمن در مدارس مازندران ونمادین در شهرستان آمل، برگزاری چندین مسابقه مهم ورزشی در سطح استانی و کشور در آمل، همایش شش هزار نفری پیاده روی خانوادگی به یاد حماسه سازان ششم بهمن سال60 از دیگر برنامه های محوری دراین شهرستان است.
وی با اشاره به اینکه برخی دیگر از برنامه های فرهنگی و مناسبتی در موضوعات مختلف سیاسی، فرهنگی وهنری با هدف تبیین حماسه بزرگ و مردمی ششم بهمن در سطح ادارات، پایگاه های مقاومت بسیج و مردمی پیش بینی شده است، یادآور شد، آیین گرامیداشت سی وهفتمین سالگرد این حماسه شب ششم بهمن ماه با حضور مدیران ارشد کشوری واستانی در مصلای بزرگ قدس آمل برگزار خواهد شد.
دبیرستاد حماسه ششم بهمن آمل به رونمایی از 12 جلد کتاب از سوی محققان و حماسه سازان این واقعه مهم تاکنون اشاره کرد و پیشنهاد داد که برای ماندگاری وانتقال درست این حماسه جاویدان ومردمی، ضروری است که با درخواست از آموزش وپرورش این حماسه در کتاب درسی دانش آموزان به عنوان درس حماسه و مقاومت مردم آمل گنجانده شود.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری شهرستان آمل هم دراین مراسم از اختصاص زمین 8هزار متری از سوی شهرداری برای ساخت موزه تخصصی شهدای ششم بهمن وجنگ تحمیلی در این شهرستان خبر داد.
محمد رضا شیدفر افزود: موزه فعلی شهدا درمقبره بنای تاریخی میربزرگ آمل واقع شده جوابگوی همه آثار شهدای شهرستان نیست ونبود برخی از آثارهای ارزشمند شهدا باعث دلخوری خانواده های آنان شده است.
وی ادامه داد در جلسه ای که هفته آینده با حضور فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری مازندران برگزار خواهد شد، در خصوص چگونگی ساخت موزه تخصصی شهدای آمل تصمیم گیری خواهد شد.
دراین نشست همچنین رسولی فرماندار وحجت الاسلام مرتضوی امام جمعه آمل در آستانه گرامیداشت سی وهفتمین سالگرد حماسه مردمی ششم بهمن سال60 این شهر خواستار مردمی برگزار شدن برنامه های این هفته شدند.
ایرنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار