عدالتیان اظهار داشت: با راه اندازی کانال‌های مالی مانند اینستکس با سایر کشورها مانند روسیه، چین، هند و عراق حداقل می‌توان در کوتاه مدت اقتصاد را اداره کرد
کد خبر: ۷۲۵۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۲ 13 March 2019

ایلنا : عدالتیان اظهار داشت: با راه اندازی کانال‌های مالی مانند اینستکس با سایر کشورها مانند روسیه، چین، هند و عراق حداقل می‌توان در کوتاه مدت اقتصاد را اداره کرد

جمشید عدالتیان در مورد چشم انداز اقتصاد ایران در سال ۹۸ گفت: برای این بررسی آن باید سه فاکتور رشد اقتصادی، تورم و بیکاری در نظر بگیریم. متاسفانه در سال آینده اقتصادی کشور براساس برآوردها ۳ تا ۵ درصد کوچکتر خواهد شد. نکته جالب آنست که این رکود همراه با تورم خواهد بود که پیش‌بینی می‌شود بین ۳۰ تا ۵۰ درصد باشد.

وی ادامه داد: با کاهش نرخ سرمایه گذاری نیز انتظار می‌رود نرخ بیکاری بویژه برای جویندگان کار افزایش یابد. در کل اقتصاد ما در سال ۹۸ اقتصاد موفقی نخواهد بود مگر اینکه اتفاق خاص بیافتد.

این استاد دانشگاه با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم در سال ۹۸ گفت: اگر ما در تامین مواد اولیه موفق باشیم مشکلی در تولید کالا و خدمات نیز نخواهیم داشت اما آنچه در این میان مهم است مشکل کاهش قدرت خرید مردم است.

عدالتیان تصریح کرد: تنها امید ما در فضای موجود تاکید بر بخش صادرات غیرنفتی است که می‌توان در این زمینه با کشورهای همسایه همکاری کرد. البته با حمایت از صنایع کوچک و متوسط نیز حداقل در کوتاه مدت باید اقتصاد را سرپا نگه داشت و با اعطای تسهیلات و تنفس دادن به آنها تاثیر تحریم بر صنایع بزرگ را کاهش داد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین با راه اندازی کانال‌های مالی مانند اینستکس با سایر کشورها مانند روسیه، چین، هند و عراق حداقل می‌توان در کوتاه مدت اقتصاد را اداره کرد وگرنه برای عملکرد مطلوب آن در بلندمدت نیازمند راهکارهای ریشه‌ای و اساسی هستیم.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
به نام خدا
موضوع: اعتراض به اینستکس
سلام علیکم
تنها راه موفقیت ما، مقاومت در برابر دشمنان زورگو، تکیه بر توانمندی و ظرفیت های داخلی و ارتباط با کشورهای غیر مستکبر است. آمریکا و این سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان حتی اگر در مقابل چشم ما، جنگ زرگری هم راه بیاندازند باز دو روی یک سکه اند. مگر یادمان رفته که امام راحل (ره) فرمود: «آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از آمریکا بدتر.»
خلف صالح او امام خامنه ای فرمود: «آن ها اگر (برجام را) پاره کردند ما (آن را) آتش می زنیم.» پس چرا دولت با وجود خروج آمریکا از برجام پس از گذشت نزدیک به ده ماه هنوز منتظر وعده سر خرمن اروپایی ها است؟ آن هم وعده ای که از SPV به اینستکس تنزل یافت. اروپایی ها همان طور که خود اعتراف کرده اند، هیچگاه تحریم های آمریکا را دور نمی زنند، بلکه فقط در چارچوب آنچه .... آمریکایی به آن ها اجازه داده است، فقط به ایران وعده کمک های انسان دوستانه یعنی غذا، دارو و تجهیزات پزشکی را در برابر فروش نفت می دهند و همزمان ما را تحت فشار می گذارند که در برابر همین وعده های ننگ آور توخالی بدون تضمین، به برجام های 2، 3، 4 و 5 ( خود تحریمی مالی FATF، موشکی، منطقه ای و حقوق بشر) بپیوندیم.
باز به این جملات امام خامنه ای توجه فرمایید: «حالا گفته می‌شود که برجام را می‌خواهیم با این سه کشور اروپایی ادامه بدهیم؛ من به این سه کشور هم اعتماد ندارم. من می‌گویم به اینها هم اعتماد نکنید؛ [اگر] می‌خواهید قرارداد بگذارید، ... تضمین به دست بیاورید، تضمین واقعی، تضمین عملی، والا فردا اینها هم همان کاری را خواهند کرد که آمریکا کرد، [اما] به یک شیوه‌ی دیگر.»
بار دیگر در جلسه با حضور هیأت دولت فرمودند: «در روزنامه خواندم که ترامپ گفته که من می خواستم به ترزا مِی سفارش کنم راجع به سخت‌گیری نسبت به ایران، [اما] او به من سفارش کرد درباره‌ی سخت‌گیری راجع به ایران! اینها این [جور] هستند دیگر. آن‌وقت تلفن می زند به آقای دکتر روحانی و اظهار ارادت و اخلاص هم به ایشان می کند. اینها را بایستی این‌جوری و با این چشم نگاه کرد؛ بدند اینها، اینها خیلی بدند. بنده یک سینه حرف دارم در زمینه‌ی اروپایی‌ها - نه به‌خاطر سیاستهای امروزشان ‌- به‌خاطر ذات خبیثی که حکومتهای اروپایی در طول این چند قرن از خودشان نشان داده‌اند؛ خیلی حرف گفتنی اینجا زیاد است، نمیخواهیم حالا وارد آن مسائل بشویم.»
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۴
بله ان ها همه ... هستند ما چه هستیم ما با حماقت خودمان مملکت را... کردهایم با درایت مسعولان کشور را در... انداختیم اینطور اداره کردن کشور چه ... دارد اگر مسلمان باشیم جایمان را به دیگران میدهیم ان ها که اینکاره هستند
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار