کفال، ماهی سفید و کپور عمده ترین ماهیان استخوانی دریای خزر هستند که توسط ماهیگیران صید و در بازار عرضه می شوند. کفال که دارای گوشت نرم و کم چربی است، بیشترین میزان صید ماهیگیران مازندرانی را در فصل پائیز و اوایل زمستان تشکیل می‌دهد
کد خبر: ۸۲۱۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵ 09 February 2020

 «میانکاله» شبه جزیره‌ای با مساحت بیش از ۶۸ هزار هکتار در منتهی‌إلیهِ جنوبِ شرقیِ دریای خزر واقع در ۱۲ کیلومتریِ شمالِ شهرِ بهشهر استان مازندران است که در نیمه‌ دوم هر سال صیادان منطقه در قالب شرکت‌های تعاونی، به روش «پره» با پهن کردن تورهای ماهیگیری در آب‌های ساحلی شرقی‌ترین بخش دریای خزر، فصل صید و صیادی را به صورت رسمی و تحت نظارت اداره شیلات آغاز می‌کنند.

گونه‌های کفال، ماهی سفید و کپور عمده ترین ماهیان استخوانی دریای خزر هستند که توسط ماهیگیران صید و در بازار عرضه می شوند. کفال که دارای گوشت نرم و کم چربی است، بیشترین میزان صید ماهیگیران مازندرانی را در فصل پائیز و اوایل زمستان تشکیل می‌دهد و از بهمن ماه به بعد هم ماهی سفید در صدر صید قرار می گیرد. صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش «پره» است، به این صورت که تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول ۱۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس از انباشته شدن از ماهیان استخوانی، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می‌شوند.

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار