یک بانوی هنرمند مازندرانی گفت: نگاه تفکیک جنسیتی و تبعیض در برنامه های فرهنگی جایی ندارد و کیفیت توانمندی در اجرای برنامه های هنری باید معیار تصمیم گیری مسئولین فرهنگی باشد.
کد خبر: ۸۹۸۲۴۸
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵ 12 September 2020

یک بانوی هنرمند مازندرانی گفت: نگاه تفکیک جنسیتی و تبعیض در برنامه های فرهنگی جایی ندارد و کیفیت توانمندی در اجرای برنامه های هنری باید معیار تصمیم گیری مسئولین فرهنگی باشد.

المیرا مقرب در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه دارای مدرک کارشناسی تاریخ و کارشناسی ارشد زبان ادبیات فارسی بوده و از سال ۱۳۸۵ فعالیت هنری در غالب کلاس های سنتور دف آواز ایرانی را آغاز نموده است، اظهار کرد: به خاطر احساس مسئولیتی که داشتم به دنبال جمع آوری اشعار گمشده طبری رفتم و با گردآوری کتاب های مختلف پس از دفاع پایان نامه، فعالیت موسیقی خود را در غالب گروه طوبی را آغاز نمودم.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط کشور و قوانین شرعی و عرفی شرایط فعالیت در رشته های موسیقایی برای بانوان محدودتر است،تصریح کرد: با توجه به این مسائل به نظر می رسد ضرورت دارد مرکزی اختصاصی برای فعالیت موسیقی بانوان در استان مازندران با حمایت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی احداث گردد تا بتوانیم با ارائه طرح های فرهنگی شاهد فعالیت اختصاصی زنان در حوزه موسیقی باشیم.

این بانوی هنرمند مازندرانی با اشاره به اینکه حضور و حمایت مسئولان دلسوز و کارآمد می تواند موجب پیشرفت فعالیت بانوان در بخش موسیقی شود، افزود: در حوزه موسیقی بانوان به دلیل نهادینه نشدن فرهنگ موسیقایی زنانه در برخی موارد شاهد سنگ اندازی و کارشکنی ها جهت جلوگیری از پیشرفت بانوان در این زمینه هستیم که مسئولان فرهنگی باید به این موارد رسیدگی کنند.

مقرب با بیان اینکه می توان با استعدادیابی بانوان مسیر درستی را پیش روی زنان جویای هنر به ویژه رشته موسیقی در این سرزمین قرار داد،گفت: برگزاری کارگاه هایی با حضور اساتید حاذق و ممتاز موسیقی کشور می تواند از جمله این برنامه ها باشد ضمن اینکه شرایط استعدادیابی برای دختران توانمند و مستعد در عرصه موسیقی باید به عنوان یک برنامه عملیاتی مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: اختصاص محیط مجزا برای استعدادیابی بانوان از جمله موضوعاتی است که در کشف استعدادهای بانوان توانمند موسیقی اثرات قابل توجهی دارد.

این بانوی هنرمند مازنی با اشاره به اینکه دستگاه های اداری نقش مهمی در کیفی بخشی فعالیت در عرصه موسیقی دارند، خاطرنشان کرد: متاسفانه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی که متولی امر فرهنگی و هنری است با ارائه امتیازهای عجیب و غریب به برخی ها شرایط را برای افراد تازه کار در عرصه های مختلف هنری از جمله موسیقی سخت می کند.

مقرب افزود: شرایط و معیارها برای فعالیت در حوزه موسیقی باید متناسب با واقعیت های موجود باشد؛بعلاوه باید مسئولان برای افراد تازه کار شرایط را سهل تر بگیرند تا آن ها راحت تر بتوانند استعدادهای خود را به منصه بروز و ظهور برسانند.

وی با بیان اینکه در عرصه هنر و موسیقی باید امتیازات برابری به بانوان و آقایان داده شود، تصریح کرد:نگاه تفکیک جنسیتی و تبعیض در برنامه های فرهنگی جایی ندارد و کیفیت توانمندی در اجرای برنامه های هنری باید معیار تصمیم گیری مسئولین فرهنگی باشد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار