وزیر ورزش در مازندران مطرح کرد:

ویزای آمریکا بدون مشکل برای بازیکنان تیم ملی صادر می‌شود/ مذاکره با فیفا جهت حذف نمادهای بازی با مصر!

گروه استان‌ها - وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه آمریکایی‌ها موظف هستند به همه تیم‌ها ویزا بدهند و اجازه برخورد سیاسی در این موضوع به آن‌ها داده نمی‌شود، گفت: هیچ مشکلی در زمینه ویزای تیم ملی فوتبال وجود ندارد و ایران با تمام ظرفیت در جام جهانی حضور خواهد داشت.
کد خبر: ۱۲۱۳۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰ 22 December 2025
 
برای صدور ویزای تیم ملی در جام جهانی هیچ مشکلی وجود ندارد
 
به گزارش خبرنگار تابناک از استان مازندران، «احمد دنیامالی» وزیر ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگاران با تأکید بر اینکه هیچ مشکلی در خصوص صدور ویزا برای حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی وجود ندارد، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با همه ظرفیت‌های خود در این رقابت‌ها حضور خواهد داشت و فضاسازی‌های سیاسی در این زمینه بی‌اثر است.
 
وی ادامه داد: ما هیچ مشکلی در حوزه ویزا نداریم و این موضوع را حتی روز گذشته در جلسه دولت نیز گزارش دادم. مردم مطمئن باشند که با تمام توان در جام جهانی شرکت خواهیم کرد.
 
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تعهدات کشور میزبان افزود: آمریکایی‌ها موظف هستند به همه تیم‌ها ویزا بدهند و اجازه برخورد سیاسی در این موضوع به آن‌ها داده نمی‌شود. این موضوع را با اطمینان کامل اعلام می‌کنم.
 
دنیامالی با اشاره به مذاکرات انجام‌شده تاکید کرد: در روزهای اخیر مذاکرات طولانی و مفصلی انجام شد و قول‌های بسیار خوبی گرفته‌ایم. حتی در بحث مدیریت این فرآیندها نیز توافقات مناسبی صورت گرفته و از طرف مقابل خواسته شده که به تعهدات خود پایبند باشد.
 
وی درباره دیدار ایران و مصر در سیاتل نیز تأکید کرد: تمام تلاش ما این است که این بازی کاملاً در چارچوب ورزش برگزار شود و هیچ نماد غیرورزشی در ورزشگاه وجود نداشته باشد. همچنین در حال رایزنی با فیفا هستیم تا شرایطی فراهم شود که مدیریت شهری به فرهنگ و شرایط کشورهای مسلمان احترام بگذارد.
 
وزیر ورزش و جوانان در پایان بیان کرد: همه دستگاه‌ها در حال همکاری با وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال هستند تا تیم ملی در بهترین شرایط، بازی‌های تدارکاتی مناسب و اردوهای آماده‌سازی مطلوبی را پشت سر بگذارد و با آمادگی کامل وارد رقابت‌ها شود.
 
انتهای پیام/
آخرین اخبار