فرمانده انتظامی عباس‌آباد:

کشف بیش از یک کیلو مواد مخدر صنعتی در عباس‌آباد

گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی شهرستان عباس‌آباد از شناسایی و دستگیری یک خرده‌فروش مواد مخدر و کشف مقدار قابل توجهی مواد مخدر صنعتی و سنتی خبر داد و گفت: با اقدام هوشمندانه مأموران انتظامی عباس‌آباد، یک متهم فعال مواد مخدر شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۱۲۱۴۰۹۴
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۷ 23 December 2025
 
از مخفی‌گاه توزیع‌کننده مواد مخدر در عباس‌آباد شیشه کشف شد
 
به گزارش خبرنگار تابناک از استان مازندران «قاسم عزيزی» فرمانده انتظامی شهرستان عباس‌آباد در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌های اطلاعاتی و اقدامات هوشمندانه پلیسی، مأموران انتظامی شهرستان عباس‌آباد از فعالیت مجرمانه یک خرده‌فروش مواد مخدر مطلع شدند و بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
 
وی، تصریح کرد: پس از انجام تحقیقات میدانی، رصد اطلاعاتی و شناسایی دقیق مخفیگاه متهم، مأموران با هماهنگی مرجع قضائی طی عملیاتی ضربتی موفق به دستگیری این فرد شدند.
 
فرمانده انتظامی شهرستان عباس‌آباد با اشاره به نتایج این عملیات، بیان کرد: در بازرسی از محل اختفای متهم، مقدار یک کیلو و ۱۰۰ گرم مواد مخدر از نوع شیشه و همچنین ۱۳۰ گرم هروئین کشف و ضبط شد.
 
سرهنگ عزیزی، خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد و برخورد قاطع پلیس با توزیع‌کنندگان و خرده‌فروشان مواد مخدر با جدیت ادامه دارد.
 
فرمانده انتظامی عباس‌آباد با تاکید بر نقش همکاری شهروندان، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، مراتب را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
 
انتهای پیام/
آخرین اخبار