حمله آمریکا به لنج غیرنظامی در میناب با یک شهید، ۱۰ مصدوم و ۴ مفقود

گروه استان ها - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، از حمله شب گذشته نیروهای آمریکایی به یک شناور باری غیرنظامی در آب‌های میناب خبر داد و گفت: در این حمله تجاوزکارانه، یک لنج حامل ۱۵ ملوان دچار آتش‌سوزی شدید شد که تاکنون یک نفر به شهادت رسیده، ۱۰ نفر مصدوم شده‌اند و ۴ نفر همچنان مفقودالاثر هستند.
کد خبر: ۱۲۲۲۱۹۰
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۲ 08 May 2026

به گزارش خبرنگار تابناک در استان هرمزگان، «احمد نفیسی»، معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان با اشاره به جزئیات حمله شب گذشته نیرو‌های آمریکایی به یک شناور باری غیرنظامی در آب‌های شهرستان میناب اظهار داشت: در این اقدام تجاوزکارانه، یک فروند لنج باری که در نزدیکی آب‌های میناب در حال تردد بود، مورد اصابت قرار گرفته و دچار آتش‌سوزی شدید شد.

وی افزود: این شناور حامل ۱۵ ملوان بود که متأسفانه بر اثر این حادثه، یک نفر به درجه رفیع شهادت نائل آمد و ۱۰ نفر نیز مصدوم شدند. همچنین در این حادثه ۴ نفر مفقودالاثر می‌باشند.

نفیسی تصریح کرد: از اولین لحظات وقوع حادثه، تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، نیرو‌های مردمی و گروه‌های تجسس به منطقه اعزام شدند و مصدومان بلافاصله به بیمارستان‌ها منتقل شده و تحت مداوا قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار