۱۳ مصدوم و یک فوتی در دو حادثه رانندگی در اردبیل

گروه استان‌ها - رئیس اورژانس ۱۱۵ استان اردبیل از جان باختن یک نفر و مصدومیت ۱۳نفر در دو حادثه رانندگی در جاده‌های استان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۴۳۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۸ 13 June 2026

۱۳ مصدوم و یک فوتی در دو حادثه رانندگی در اردبیل

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «روزبه مقدم» رئیس اورژانس ۱۱۵ استان اردبیل اظهار کرد: ساعت ۱۳:۴۵ روز جمعه ۲۲ خردادماه ۱۴۰۵، در پی تصادف یک دستگاه دنا با موتورسیکلت در محور اردبیل ـ ثمرین، دو دستگاه آمبولانس فوریت‌های پزشکی به محل حادثه اعزام شدند که این حادثه ۶ مصدوم بر جای گذاشت.

وی افزود: همچنین ساعت ۱۴:۱۲ همان روز، در پی تصادف دو دستگاه خودروی سمند در جاده اردبیل به کوراییم، دو دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شدند که در این حادثه متاسفانه یک نفر در اثر شدت جراحات وارده فوت نموده و۷ نفر مصدوم شدند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ استان اردبیل گفت: تمامی ۱۳ مصدوم این دو حادثه پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی توسط کارشناسان اورژانس، با آمبولانس‌های فوریت‌های پزشکی به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی در پایان بر رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، بر ضرورت توجه رانندگان به سرعت مطمئنه و اصول ایمنی در جاده‌های استان تأکید کرد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار