مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: اصفهان با تولید سالانه بیش از ۱۵ هزار تن قارچ خوراکی رتبه سوم تولید این محصول را در کشور دارد.
احمدرضا رییس زاده ۷۰ واحد صنعتی را در استان فعال دانست وافزود: بیش از ۸۹۰ نفر به طور مستقیم در مراکز پرورش قارچ این استان مشغول به کار هستند. وی گفت: این محصول علاوه بر تامین استانهای جنوبی و تهران، از اصفهان به عراق نیز صادر میشود. احمدرضا رئیس زاده افزود: قارچ خوراکی با توجه به اینکه در فضای بسته تولید میشود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.