کاربرداستراتژیک کالباسی در توسعه بصورت ترفند ها(TRICKS)

دکتر بهرام هاشمی
کد خبر: ۱۱۸۴۶۳۷
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹ 15 September 2024

کاربرداستراتژیک کالباسی در توسعه بصورت ترفند ها(TRICKS)

در مدیران قوی و کاربرد استراتژی کالباسی بصورت دام ها(TRAP) در مدیران ضعیفی که در حفظ میز وپست  فعلی خود با وجود درجا زدن و عقب گرد در سازمان وشرکت  دولتی که ریاست آن را بصورت غیر متعارف کسب کرده اند و توان تحمل فرد قوی در سازمان را ندارد بکار می رود.

ما در دوران گذشته نزدیک شاهد انتصاب  زیادی از مدیران ضعیف که فاقد تجربه و تحصیلات جهت احراز پست های  مرتبط با اقتصاد ، کسب وکار و صنعت و..  دراستان ها و کشور بودیم؛ این مدیران که بی نهایت در سازمان و اداره خود ضعیف بودند و فعلا هستند جهت فعالیت و ماندگاری شروع به حذف و فریز کردن متخصصین وتحصیل کرده هاب حقیفی وباتجربه نمودندبصورتی روندگراو آهسته  آهسته و همه شرایط و امتیازات و زمینه فعالیت این افراد را گرفتند و یکی از آن استریژیک ها ی انجام شد استراتژیک کالباسی بصورت دام ها  بود چون مدیر ضعیف قادر به کارکردن با افراد قوی در سازمان و اداره خود نبود ونیست و بقای خود را در حذف افراد قوی در سازمان می دارد.

بکار بردن استراتژیک کالباسی ترفند؛ در توسعه که بصورت روندگرای نتیجه گرا که شاخص مدیران قوی جهت توسعه فردی و افراد سازمان و بهروری و رشد سازمان انجام می شود؛  که این شاخصه مثبت در مدیران مذکور وجود ندارد چراکه شاخص مدیران قوی می باشد.

در سال ۲۰۰۴، زمانی که نواک جوکوویچ برای اولین بار به عنوان یک بازیکن تنیس حرفه‌ای شناخته شد، در رتبه ۶۸۰ جهان قرار داشت و ۴۹ درصد بازی‌های خود را پیروز می‌شد. تا پایان سومین سال حرفه‌ای خود، او به رتبه سوم جهان صعود کرد. در این سال، درصد پیروزی‌های او به ۷۹ درصد و درآمد او از ۲۵۰ هزار دلار به ۵ میلیون دلار در سال افزایش یافت. در سال ۲۰۱۱، او به رتبه اول تنیس مردان جهان رسید و به طور میانگین سالانه ۱۴ میلیون دلار فقط از جوایز مسابقات کسب کرد و ۹۰ درصد از مسابقات خود را با پیروزی پشت سر گذاشت 

اما بررسی درصد امتیازاتی که جوکوویچ در هر مسابقه برنده شده، نکته جالبی را نشان می‌دهد. زمانی که نواک در رتبه ۶۸۰ جهان بود، ۴۹ درصد امتیازات هر بازی را به دست می‌آورد. وقتی به رتبه سوم جهان رسید، این درصد به ۵۲ درصد افزایش یافت. در حالی که در رتبه اول جهان، این درصد به ۵۵ درصد رسید.

استفان دانیر در یک سخنرانی TED، این موفقیت‌ها را ناشی از تصمیمات کوچک جوکوویچ در هر لحظه می‌داند. در واقع، جوکوویچ با دو بهبود ۳ درصدی در تصمیم‌گیری و کسب امتیاز، خود را به شماره یک تنیس دنیا رساند. البته، این بهبودهای کوچک نیازمند تلاش فراوان و مداوم است.

توجه شود انتخاب مدیران قوی  در کشور و استان که داری میانگین بالا در تجربه و تحصیلات ورفتارمعقول دارند ویا خلاف آن چه مشکلاتی در کشور و استان وخود ادارات و نهایتا در انگیزه و تلاش وبالعکس ایجاد می کند.

تحلیل و تجویز راهبردی

داستان موفقیت نواک جوکوویچ، نمونه‌ای الهام‌بخش برای تصمیم‌گیری در حوزه‌های شخصی و اجتماعی است. مسیر رسیدن به موفقیت، بیشتر از طریق بهبودهای کوچک و پیوسته به دست می‌آید تا تغییرات بزرگ و ناگهانی. جوکوویچ با تنها چند درصد بهبود در عملکرد خود توانست به صدر جدول تنیس جهان برسد، که نشان‌دهنده اهمیت تصمیمات در هر لحظه از زندگی است.

در زمینه رشد فردی، بهبودهای کوچک اما مستمر می‌توانند تفاوت‌های بزرگی ایجاد کنند. به عنوان مثال، روزانه چند دقیقه بیشتر مطالعه کردن، یادگیری یک مهارت جدید یا ایجاد یک عادت سالم، با گذر زمان می‌تواند به موفقیت‌های بزرگ منجر شود.

در سطح جامعه نیز با گام‌های کوچک و استراتژیک می‌توان تغییرات بزرگی ایجاد کرد. بهبود سطح رفاه یک جامعه، می‌تواند با سرمایه‌گذاری‌های کوچک در آموزش افراد آغاز شود. تغییر کوچک در سیاست‌گذاری می‌تواند سرنوشت یک کشور را تغییر دهد. به عنوان مثال، اصلاح یک قانون، به‌روزرسانی یک سیاست مدیریتی یا انجام یک حرکت استراتژیک در روابط بین‌الملل می‌تواند نتایج مهمی در سطح ملی و بین‌المللی به همراه داشته باشد. این قانون سیستم‌ها است که تغییرات کوچک در نقاط اهرمی می‌تواند دستاوردهای بسیار بزرگی را در طول زمان درپی داشته باشد.

بنابراین، مي توانيم تصمیماتي همچون انتصاب یک مدیر شایسته یا عزل یک مدیر نالایق را دست‌کم نگیریم، ادامه چنين تصميماتي را مطالبه كنيم و به تأثیرات بزرگ آنها امیدوار باشیم.

- بهرام هاشمی
- دکتری تخصصی مهندسی صنایع

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار