در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد:

رشد چشمگیر آب در سد‌ها و چشمه‌های گیلانغرب/ ذخایر آبی در شرایط مطلوب است

گروه استان‌ها - فرماندار شهرستان گیلانغرب با اشاره به وفور نزولات آسمانی و افزایش ذخایر آبی گفت: استمرار این شرایط نیازمند مدیریت صحیح مصرف آب است.
کد خبر: ۱۲۲۰۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۰ 05 April 2026

رشد چشمگیر ذخیره آب در سد‌ها و چشمه‌های گیلانغرب/ ذخایر آبی گیلان‌غرب در شرایط مطلوب است

«حشمت رضایی» فرماندار شهرستان گیلانغرب در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، با اشاره به اثرات مثبت بارش‌های بسیار خوب اخیر اظهار کرد: حجم ذخیره آب سد کله‌شک که پیش‌تر حدود چهار میلیون مترمکعب بود، در پی نزولات آسمانی اخیر به ۱۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته و این سد در شرایط مطلوب‌تری نسبت به ماه‌های گذشته قرار دارد.

وی با بیان اینکه سد زاگرس نیز در حجم ۴۳ میلیون مترمکعب قرار دارد، افزود: این میزان ذخیره‌سازی نشان‌دهنده وضعیت مناسب منابع آبی شهرستان و نویدبخش روز‌های امیدوارکننده در تأمین آب بخش‌های مختلف است.

فرماندار شهرستان گیلانغرب با اشاره به افزایش قابل توجه دبی چشمه سراب تصریح کرد: خوشبختانه دبی این چشمه به‌طور محسوسی افزایش یافته و حجم فعلی مخزن آن به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار مترمکعب رسیده و در حال حاضر در وضعیت مطلوبی از نظر ذخایر آبی قرار دارد، در همین راستا استمرار این شرایط نیازمند مدیریت صحیح مصرف آب، صیانت از منابع موجود و همراهی همه شهروندان و بهره‌برداران است.

رضایی در پایان گفت: بارش‌های رحمت الهی فرصتی ارزشمند را برای تقویت منابع آبی و پایداری بیشتر در حوزه‌های کشاورزی، شرب و نیاز‌های زیست‌محیطی شهرستان مهیا کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار