به گزارش تابناک به نقل از ایسنا مهدی محبی اظهار کرد: این جشنواره غیر رقابتی بود و با توجه به اهمیت موضوع غذا در زندگی بشر به ویژه در بحث بیماریها به منظور آشنایی جوانان با غذاهای سنتی و پیشگیری از بیماریهایی که غذا در آنها نقش اساسی دارد، جشنواره غذای سالم برپا شده است.
وی با بیان اینکه در این جشنواره ۲۷ بانوی سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی، ۳۴ نوع غذای سنتی ایرانی سالم را طبخ کردند، تصریح کرد: این افراد با پخت برخی غذاهای محلی همچون آش محلی جو، قلیه ماهی، کشک بادمجان، کوفته، شامی، کاچی و انواع دسر، هنر زن نطنزی را به نمایش گذاشتند.