به گزارش تابناک شهرکرد- پرویز منصوری اظهار کرد:
استاندارد هر قطعه ماهی صادراتی و جهانی را بالای 1.5 کیلوگرم وزن اعلام
کرد و افزود: تولید کنندگان ماهی سردابی این استان با ارتقای کیفیت و کمیت
تولید این ماده پروتئینی پرمصرف به استاندارد و مشتری پسند جهانی دست یافته
اند.
وی از فعال بودن 4 کارگاه فرآوری، بسته بندی و نگهداری با دمای
انجماد ماهی سردابی با تکنولوژی روز و مدرن دنیا خبر داد و گفت: این تعداد
کارخانه سالانه ظرفیت بسته بندی و نگهداری 8 هزار تن ماهی را دارد.
منصوری
از تولید بیش از 40 درصد از خوراک آبزیان کشور در این استان خبر داد و
تصریح کرد: امسال برای نخستین بار 24 تن خوراک آبزیان به ترکیه صادر شد و
انعقاد قرارداد و مقدمات صدور 48 تن دیگر نیز در نیمه نخست امسال فراهم شده
است.
وی توضیح داد: هم اینک 429 مزرعه پرورش ماهی مجاز و 10 مزرعه تکثیر بچه ماهی سردابی در چهار محال و بختیاری فعال است.
چهارمحال
و بختیاری سرچشمه رودخانه های کارون، زاینده رود و بخشی از دز است که
سالانه با تولید 23 هزار تن ماهی سردابی، مقام نخست تولید ماهی قزل آلای
کشور را دارد.