ایرج بادپیما اظهار کرد: برداشت محصول چغندرقند از اراضی کشاورزی شوشتر از نیمه دوم فروردین توسط کشاورزان شهرستان آغاز شد و تا خرداد ادامه داشت.
وی با بیان اینکه میانگین برداشت محصول چغندر در هر هکتار حدود ۷۰ تن است، افزود: متوسط عیار (درصد شیرینی) محصول برداشت شده چغندرقند این منطقه بین ۱۷ تا ۱۸ درصد است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شوشتر تصریح کرد: سطح زیر کشت چغندر در این شهرستان ۴۷۹ هکتار بوده که حدود ۹۰ هکتار آن در سیلاب فروردین خسارت دید و کشاورزان توانستند از سطح ۳۸۹هکتار از اراضی کشاورزی کار برداشت را انجام دهند.
بادپیما عنوان کرد: سال گذشته حدود ۳۸۴ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به چغندرقند اختصاص داشت و حدود ۲۸ هزار تن محصول توسط کشاورزان از این مزارع برداشت شد و میزان محصول برداشت شده در سال جاری نیز 27 هزار تن چغندرقند است.
وی با اشاره به خدمات ارائه شده توسط کارخانههای قند به کشاورزان، خاطرنشان کرد: این کارخانهها پس از عقد قرارداد با کشاورزان چغندرکار شهرستان شوشتر، برخی خدمات از جمله ادوات کاشت و بذر به آنها ارائه دادند.