مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال چهارهزار تن محصول برداشت شود که نسبت به سال قبل تغییری نکرده است.
رضا امیری زاده افزود: شوید، نعناء، جعفری، گشنیز، تربچه، تره، چغندر، اسفناج و گرگا از مهمترین سبزیهای برگ پهن در استان هرمزگان است که در چهارصد هکتار از زمینهای کشاورزی استان کشت میشود.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان گفت: محصول برداشت شده به استانهای فارس، خوزستان، اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده میشود.
امیری زاده افزود: این محصولات به کشورهای حوزه خلیج فارس وروسیه نیز صادر میشود.
شهرستانهای میناب، رودان، بندرعباس، بندرلنگه و سیریک از مهمترین مناطق تولید محصول سبزی و صیفی خارج از فصل هستند.
هرمزگان در فصول سرد سال تامین کننده شصت درصد سبزی و صیفی بازار کشور است.