رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از راه‌اندازی سه شرکت حرفه‌ای صادرات در استان اردبیل با هدف تقویت این حوزه برای افزایش بهره‌وری و سودآوری بیشتر خبر داد.
کد خبر: ۲۳۱۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۳ 17 May 2016

به گزارشخبرگزاری فارساز اردبیل، سید حامد عاملی عصر امروز در جریان بررسی مشکلات تولید و صادرات عسل و صنایع تبدیلی وابسته در اردبیل اظهار کرد: در سالی که مزین به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است، ما تلاشمان را انجام می‌دهیم تا واحدهای راکد و غیرفعال که در حوزه ایجاد اشتغال و بسترسازی برای افزایش بهره‌وری می‌توانند مؤثر باشند، ورود پیدا کرده و زمینه تقویت تولید آنها فراهم آید.

وی تصریح کرد: ما از طریق سایت بهین‌یاب واحدهای راکد زیر 100 نفر را که به دلیل عدم تأمین نقدینگی دچار رکود و رخوت شدند، احصا کرده تا زمینه تحول و تحرک آنها را فراهم کنیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با بیان اینکه سه شرکت صادرات به صورت حرفه‌ای در این زمینه ورود پیدا کرده و به تقویت و توانمندسازی واحدهای تولیدی در امر صادرات کمک می‌کنند، گفت: حمایت از ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی همراه با قدرت بالای اشتغالزایی و صادرات پایدار جز برنامه‌ها و رویکردهای اصلی است که در این باب می‌توانیم اقدامات خوب و مؤثری را نیز انجام دهیم.

عاملی، یکی از بسترهای خوب تولید و توجه به صنایع بسته‌بندی و صادرات محصولات را حوزه تولید عسل با برند سبلان توصیف کرد و افزود: با توجه به اینکه استان اردبیل تولید بیش از 60 هزار تن عسل را به عنوان یکی از اهداف اصلی مد نظر قرار داده باید به فکر صنایع تبدیلی و تکمیلی در این حوزه باشیم تا صادرات به بخش‌های مختلف انجام شود.

اما تولید عسل سبلان که با همین برند شناخته شده نیازمند تأمین زیرساخت‌های مهم در حوزه بسته‌بندی، فرآوری، تبدیل به صنایع تکمیلی با هدف تأمین نیاز بازارهای منطقه‌ای، جهانی و بین‌المللی است که می‌تواند یک مزیت اقتصادی برای استان اردبیل محسوب شود.

شرایط آب و هوایی و تنوع پوشش گیاهی بستری را فراهم کرده تا سالانه تولید شش هزار تن عسل سبلان را شاهد باشیم که تنها یک‌هزار تن آن مصرف داخلی داشته و مابقی می‌تواند صادر شود به طوریکه 10 مجوز بسته‌بندی، بهره‌برداری و صادرات عسل در استان صادر شده که از این جمع تنها سه واحد فعالیت می‌کند و در سال‌های اخیر با حمایت بسیج سازندگی در تقویت اقتصاد مقاومتی تسهیلات پرداختی زمینه‌ای را فراهم کرده تا کارگاه‌ها و مجموعه‌های تولیدی متنوعی شکل بگیرد که در این بین سال گذشته بیش از یک میلیارد و 360 میلیون تومان تسهیلات در قالب اقتصاد مقاومتی به کارآفرینان در شهر گردشگری سرعین پرداخت شده تا در حوزه تولید، فرآوری و بسته‌بندی عسل هزینه کنند.

در این زمینه همچنین واحدهای راکد شناسایی شده و تلاش بر این است تا این مجموعه‌ها نیز فعالتر شوند که انتظار می‌رود در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل زمینه این کار فراهم آید.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار