رئیس مرکز ملی فرش ایران:
رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: با تولید فرش دستباف بر اساس دانش محوری می توانیم قدرت رقابت را بالا ببریم و صادرات این کالای ایرانی را در بازارهای هدف چند برابر کنیم.
کد خبر: ۳۴۹۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰ 26 December 2016
به گزارش تابناک از قزوین به نقل از خبرنگار مهر، حمید کارگر رئیس مرکز ملی فرش ایران عصر یکشنبه به همراه علی پرزحمت رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، هادی طاهرخانی مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی قزوین، رضا طاهری مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری قزوین، با استاندار قزوین دیدار و گفتگو کردند.

حمید کارگر، مدیرعامل شرکت ملی فرش ایران در این دیدار با ارائه گزارشی از وضعیت فرش در کشور اظهارداشت: فرش ایرانی با همه فشارها و محدودیتهایی که پس از تحریم برآن تحمیل شد همچنان در جهان می درخشد و رقیب ندارد.

وی افزود: امروز آمریکا و چین از طرفداران فرش ایرانی هستند و تا قبل از سال ۲۰۱۰ میزان صادرات فرش ما به آمریکا ۸۰ میلیون دلار بود که پس از برجام و رفع برخی تحریم ها از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰ میلیون دلار فرش به آمریکا صادر شده است.

کارگر گفت: بازارهای زیادی در اروپا و اسیا برای فرش ایران وجود دارد که با شناسایی آنها می توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

فرش قزوین را احیا می کنیم

رئیس مرکز ملی فرش ایران در خصوص ضرورت احیا فرش قزوین اضافه کرد: خوشبختانه فرش قزوین با سابقه درخشانی که دارد از وضعیت به مراتب بهتری نسبت به سایر استانها برخوردار است و اگر بخوبی هدایت و حمایت شود می تواند جایگاه خوبی کسب کند.

کارگر گفت: در دوران پسابرجام صادرات فرش رونق خوبی یافته و برای نمونه صادرات فرش از  هشت هزار دلار به هشت میلیون دلار رسیده که دستاورد بزرگی است.

وی تصریح کرد:قدمت فرش ایران بیش ازسه هزار سال است و دراکثرنقاط کشور دیده می شود و محدود به یک منطقه نیست و این قابلیت و گستردگی بسیار ارزشمند است.

کارگر یادآورشد: در حال حاضر یک میلیون نفر در صنعت فرش کشور مشغول به فعالیت هستند و نیمی از استان های کشور در صنعت فرش از توانمندی بالاتری برخوردارند که قزوین نیز در ردیف استان های شاخص است.

وی اظهارداشت: یکی از مشکلات تولیدکنندگان فرش دستباف در کشور نداشتن مکان مناسب برای عرضه این محصول است که در قزوین مقرر شده با ایجاد غرفه دائمی فرش این کمبود برطرف شود.

تولید فرش دانش بنیان می شود

کارگر بیان کرد: برای ماندن در صحنه رقابت جهانی باید بتوانیم به روز شده و از دانش و تگنولوزی روز برای ارتقاء کیفیت تولید خود استفاده کنیم.

وی اضافه کرد:تولید فرش در ایران اگر دانش محور شود قدرت رقابت ما افزایش می یابد و قادر خواهیم بود در بازارهای بیشتری حضور پیدا کنیم.

کارگر حمایت مرکز ملی فرش ایرذان را برای احیاء فرش قزوین اعلام کرد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار