مصرف آب انگور در دوران شیردهی به افزایش شیر و افزایش کیفیت شیر بسیار موثر است، همچنین انگور برای بدن‌های ضعیف، افراد کم خون، افراد لاغر و افرادی که دچار بیماری‌های روحی و روان پریشی هستند، بسیار مفید است.
کد خبر: ۷۶۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۰ 15 August 2015
انگور از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعتی گرم و تر است و دارای خواص بی شماری است. مصرف انگور برای رفع بسیاری از بیماری‌ها مفید است.

خواص انگور

-ب هترین نوع آن بهتر است که رسیده و شیرین با دانه‌های بزرگ و پوست نازک است.

- انگور دارای انواع مختلف است که بهترین, لطیف ترین و زود هضم‌ترین آنها شامل انگور عسگری, صاحبی, فخری, خلیلی و کشمشی است.

- انگور دارای ارزش غذایی بسیار است و برای بدن‌های ضعیف, افراد کم خون, افراد لاغر, افرادی که دچار بیماری‌های روحی و روان‌پریشی هستند, بسیار مفید است.

- انگور چاق کننده و مقوی است و مصرف آن در بدن؛ خون صالح و خوب می‌سازد.

- انگور بهترین میوه برای پاکسازی بدن از مواد زائد است.

- مصرف انگور برای رفع بواسیر مفید است و یبوست را بر طرف می‌کند, همچنین چهره را روشن و زیبا می‌کند.

- بهتر است که همراه با انگور کمی زیره مصرف شود تا از بروز نفخ جلوگیری شود.

- به عقیده مرحوم سید جلال الدین مصطفوی پزشک و محقق طب سنتی آب انگور، در زنان باردار، براى رفع تنبلى روده‌ها بسیار مفید است، همچنین مصرف آب انگور در دوران شیردهی به افزایش شیر و افزایش کیفیت شیر بسیار موثر است.

- انگور یبوست مزاج را برطرف می‌کند، امروزه یبوست به بیماری تمدن معروف شده است.

- در بیمارانى که مبتلا به پُرشدن کیسه صفرا و سنگ صفرا هستند با مصرف آب انگور ناشتا بهبود پیدا می‌کند.

- در بیمارى‌هایی مانند رماتیسم و نقرس آب انگور بسیار مفید است.

برچسب ها: خواص انگور
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار