رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر همدان:

پخت ماشینی نان‌های سنتی، نان مردم را آجر کرده است

کد خبر: ۱۰۲۳۶۷۶
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۷ 20 January 2022


رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان گفت: نان بی کیفیت، سلامت مردم را تهدید می‌کند و پخت ماشینی نان‌های سنتی نان مردم را آجر کرده است.

به گزارش تابناک همدان، حجت الاسلام ناصر صفری افلاکی در جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شورای شهر، افزود: متأسفانه طی دو دهه اخیر و با گسترش پخت ماشینی همواره شاهد اُفت کیفیت نان در شهر همدان هستیم.

وی در این خصوص اضافه کرد: مسئولان در خواب غفلت بوده و هیچ نهادی پاسخگوی نان بی‌کیفیت نیست و فعالان مدنی نیز در سکوت مرگبار به سر می‌برند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر همدان با اشاره به تغییر روش پخت نان در سال‌های اخیر اظهار داشت: پخت نان‌های سنتی به روش ماشینی موجب کاهش کیفیت و استاندارد در نان‌های سنگک و بربری شده است که این موضوع علاوه بر نارضایتی عمومی، تهدیدی جدی برای سلامتی مردم بوده و قطعاً بروز بیماری‌های گوارشی را به دنبال دارد علاوه بر اینکه موجب دور ریز بیشتر نان می‌شود.

وی با بیان اینکه نان قوت غالب اکثر خانواده‌های ایرانی محسوب می‌شود، افزود: نان در هر وعده غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که این روز‌ها بسیاری از خانواده‌ها در تهیه نان سالم و با کیفیت با مشکلات اساسی روبه‌رو شده‌اند.

صفری افلاکی با انتقاد از کیفیت پایین آرد عرضه شده، گفت: متاسفانه اقبال مردم به مصرف نان سفید نیز مزید بر علت شده، در حالی که حذف سبوس از گندم و تولید نان از آرد سفید یک اقدام غیر عقلانی، غیر شرعی و غیر علمی است و جداسازی سبوس از گندم و تولید نان با آرد سفید در بیشتر کشور‌های توسعه یافته وجود ندارد.

وی اضافه کرد: علی‌رغم هشدار معاونت غذا و دارو و سازمان استاندارد هیچ اقدام موثری در شورای آرد و نان استان صورت نگرفته است که امیدوارم استاندار جدید یک جلسه جدی در این زمینه تشکیل دهد.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار