کد خبر: ۲۵۰۱۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۷ 22 June 2016
عضو هیأت رئیسه مجلس، گفت: مجلس پس از سرکشی نمایندگان به حوزه های انتخابیه، به مدت یک هفته جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن پارلمان به مدت دو هفته به علت آغاز تعطیلات تابستانی نشست علنی نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا منطقه مازندران، علی اصغر یوسف نژاد در تشریح برنامه کاری مجلس در ماه های آینده، گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، نمایندگان مجلس در هفته آینده به سرکشی از حوزه های انتخابیه پرداخته و پارلمان جلسه علنی ندارد.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همچنین مجلس پس از سرکشی نمایندگان به حوزه های انتخابیه، به مدت یک هفته جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن پارلمان از روز (شنبه 19 تیر) تا (جمعه یکم مرداد) به مدت دو هفته به علت آغاز تعطیلات تابستانی نشست علنی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبه هیأت رئیسه مجلس، جلسات صحن علنی مجلس پس ازماه رمضان در روزها یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه و جلسات کمیسیون های تخصصی در بعدازظهر روزهای یکشنبه و سه شنبه و صبح روز دوشنبه برگزار می شود./

همچنین ضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: قانون جامع انتخابات باید همه زوایای مختلف نظارتی، اجرائی، امنیتی و تبلیغاتی را باید ببیند و بهبود دهد.

یوسف‌‌نژاد با بیان اینکه قانون انتخابات بیش از دیگر قوانین به مرور زمان دستخوش تغییرات شده است، اظهار داشت: انتخابات گشته نیز نشان داده است که برخی از زوایای نظارتی و اجرایی در قوانین موجود دیده نشده اند.

نماینده ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: قانون انتخابات حدود 30 بار تغییر یافته است؛ هر مجلسی که آغاز به کار می کند، یک الی دوبار این قوانین را تغییر می دهند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به نظر می رسد که یک قانون جامع در خصوص انتخابات که جدید باشد و همه زوایای مختلف نظارتی، اجرائی، امنیتی، شرایط و تبلیغات را باید ببیند.

یوسف نژاد با بیان اینکه در قانون انتخابات بعضی از مفاد مربوط به ماده 28 بسیار موسع و کلی بیان شده است، متذکر شد: در این ماده تنها دو بند سن و دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد روشن هستند.

وی افزود: مواردی مانند عدم التزام عملی که در ماده 28 قانون انتخابات آمده است بسیار کلی است که باید شفاف، واضح و همه کس فهم شود.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود چنین مسائلی در قانون، هرکسی می تواند تفسیر به رای کند. ارائه لایحه جامع قانون انتخابات از سوی دولت الزامی است که البته باید کارشناسی شده این اقدامات انجام شود./
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار