شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در آخرین روز کاری هفته، روندی نزولی را سپری کرد و تا سطح 91هزار و 152واحد کاهش داشت. این افت شاخص کل، پس از 10روز روند صعودی و رسیدن به قله های جدید و تاریخی اتفاق افتاد. در آخرین روز معاملاتی هفته، نماد پالايش نفت بندرعباس با 56واحد، نماد فولاد مباركه اصفهان با 43واحد، نماد فولاد خوزستان با 35واحد، نماد پالايش نفت تهران با 32واحد، نماد ملي صنايع مس ايران با 30واحد، نماد صنايع پتروشيمي خليج فارس با 28واحد، نماد پالايش نفت اصفهان با 27واحد و نماد آسان پرداخت پرشين با 22واحد کاهش، بیشترین تاثیر منفی را در کاهش شاخص کل بورس داشتند.
کد خبر: ۵۳۱۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴ 30 November 2017
به گزارش تابناک : در مقابل، نماد مخابرات ايران با 84واحد، نماد معدني وصنعتي  چادرملو با 23واحد، نماد گروه مديريت سرمايه گذاری اميد با 21واحد، نماد سرمايه گذاري  صندوق  بازنشستگي  با 18واحد، نماد سرمايه گذاري  غدير با 14واحد و نماد بانك ملت و همچنین نماد پتروشيمي جم با 11واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را در جلوگیری از افت بیشتر نماگر بورس داشتند.



ارزش معاملات بورس تهران روز چهارشنبه به رقم ۲۰۰ میلیارد تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۹۳۰ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۶۱ هزار و ۸۱ نوبت دادوستد بود.آیفکس نیز سه واحد رشد کرد و به رقم ۱۰۳۰واحدی رسید. از جمله نمادهای تاثیرگذار در آیفکس پتروشیمی مارون، پالایشگاه نفت لاوان و پتروشیمی زاگرس را می توان نام برد.

غلبه عرضه بر تقاضای سهام

در آخرین روز معاملاتی هفته بازار سهام در حالی شاهد غلبه عرضه بر تقاضای سهام در اغلب گروه های پیشرو به خصوص در گروه فلزات اساسی و پالایشی ها بود که لزوم استراحت مقطعی نماگرهای بورس و اصلاح قیمتی سهام باعث شد تا بازار با نماگرهای قرمزپوش به تعطیلات آخر هفته برود. این استراحت بیش از همه به انتظار روانی سهامداران به اصلاح شاخص کل مربوط است و همین مساله روند صعودی بازار سهام را از حرکت بازداشت. با این حال بازدهی 8 ماه و 7 روزه بورس تهران به بیش از 17.5درصد رسیده است و از این حیث نسبت به بازارهای موازی عملکرد مثبتی را به ثبت رسانده است.

همین مساله باعث ورود طیفی از سرمایه گذاران به بازار سهام شده و شاهد ورود نقدینگی های جدید به بورس تهران هستیم. امری که ارزش بازار و شاخص ها را به نقطه اوج و تاریخی خود هدایت کرده و از ریسک های وارده بر بورس تهران کاسته است.

معاملات درون گروهی بورس زیر ذره بین

روز چهارشنبه در بازار دوم بورس تهران که به معاملات درون گروهی سهامدار عمده اختصاص دارد، کمتر از 184 میلیون سهم هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه به ارزش بیش از 33 میلیارد تومان میان سهامداران عمده این سهم با معاملات انتقالی روبه رو بود. در گروه مدیریت سرمایه گذاری امید نیز کمتر از 34 میلیون سهم به ارزش 6.5میلیارد تومان کد به کد شد.

همچنین بیش از 16میلیون سهم سرمایه گذاری غدیر به ارزش کمتر از 2 میلیارد تومان با تجمیع سهام از سوی سهامدار عمده به کدهای انتقالی همراه شد. در عین حال 16 میلیون سهم ملی صنایع مس ایران به ارزش بیش از 3 میلیارد تومان به کدهای درون گروهی سهامدار عمده اختصاص یافت. 10میلیون سهم مخابرات ایران نیز به ارزش بیش از 2 میلیارد تومان با معاملات انتقالی میان سهامداران عمده همراه شد. 

در عین حال کمتر از 9 میلیون سهم گسترش نفت و گاز پارسیان به ارزش بیش از 2 میلیارد تومان کد به کد شد. 6میلیون سهم پالایش نفت اصفهان همچنین به ارزش 2.5میلیارد تومان با معاملات انتقالی روبه رو شد. در ریل  سیر کوثر اما بیش از 5.5میلیون سهم به ارزش بیش از 1.5میلیارد تومان با معاملات انتقالی از سوی سهامدار عمده روبه رو بود. همزمان بیش از 5.5میلیون برگه اوراق اختیار فروش تبعی ریل  سیر کوثر به ارزش بیش از 28 میلیارد تومان کد به کد شد. همین وضعیت در پتروشیمی پردیس نیز تکرار شد به طوری که بیش از 4 میلیون سهم به ارزش بیش از 2.5میلیارد تومان کد به کد شد. همچنین 4میلیون سهم پتروشیمی جم به ارزش کمتر از 3.5میلیارد تومان از سوی سهامدار عمده کد به کد شد.




منبع : فرصت امروز 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار