مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: محصولات تولیدی در كشت رتون سالم‌تر است.
کد خبر: ۱۱۷۴۵۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰ 25 October 2015
به گزارش تابناک مازندران عبدالرحمان زاغی در گفت‌وگو با خبرنگار گفت: كشت رتون به دلیل رشد سریع و كم حجم بودن و نازك بودن ساقه كمتر در معرض كرم ساقه‌خوار برنج قرار دارد.
وی با تاكید بر كشت رتون ادامه داد: در كشت رتون به دلیل وجود حجم ریشه در زمین و نیاز كمتر به آب نسبت به كشت دوم توصیه می‌شود.
مدیر حفظ نباتات جهاد كشاورزی استان مازندران ادامه داد: در كشت دوم كه 80 تا 90 روز به طول می‌انجامد و  به دلیل مدت طولانی امكان برخورد با هوای سرد و به ثمر ننشستن وجود دارد و همچنین كشت دوم به دلیل  نیاز به آماده‌سازی زمین و دوره رشد طولانی‌تر نسبت به رتون صرفه اقتصادی كمتری دارد.
زاغی محصولات تولیدی در كشت رتون را سالم‌تر دانست و گفت: بیشتر در مناطق آبرفتی كشت رتون انجام می‌شود كه رشد محصول در آن بسیار سریع خواهد بود و مصرف آب نیز كمتر است.
وی با اشاره به امكان هجوم كرم ساقه‌خوار برنج به ساقه‌های ترد تضریح کرد: در كشت گسترده رتون  امكان هجوم كرم ساقه‌خوار كمتر است و در كشت‌های محدود و انفرادی ممكن است این آفت به وجود بیاید.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار