رازجویان بابیان اینکه با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی، باید اقدام مؤثر در خصوص تحقق منویات معظم له، صورت گیرد، اظهار داشت: اجرای برنامه کاهش ضایعات و ارتقاء کیفیت نان، نیازمند همکاری همهجانبه فرمانداران و دستگاههای مسئول است.
وی، خواستار تشدید نظارتها بر نحوه پخت و ارائه نان بهویژه در ایام ماه مبارک رمضان شد و گفت: ساعات پخت نان در واحدهای خبازی استان در این ایام برنامهریزی شود و سهمیه آرد لازم در اختیار واحدها قرار گیرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری مازندران، اعلام کرد: در راستای تشویق خبازان و تحقق برنامه ارتقا کیفیت نان، خبازان برتر استان تجلیل میشوند.