![](/files/fa/news/1394/4/2/31256_856.jpg)
به گزارش تابناک، رستم مژده مسوول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد : برای اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشت و سلامت قنادی های مازندران، 46 بازرس کنترل و نظارت بهداشت محیط از قنادی ها بعنوان مرکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه (شیرینی ویژه ماه رمضان) بازدید می کنند .
مسوول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : این افراد در قالب نیروهای ستادی و سیار ، بررسی و بازرسی بهداشت این اماکن را در مدت اجرای طرح نظارت و کنترل سلامت قنادی های مازندران را برعهده دارند .
وی افزود: کنترل بهداشت فردی و عمومی آشپزان ، نظارت بر چگونگی پخت زولبیا و بامیه در قنادی ها از جمله وظایف تیم بازرسی این طرح به شمار می رود .
مژده همچنین از شهروندان خواست تخلفات بهداشتی قنادی را با شماره تلفن 33399999 اطلاع دهند تا با واحدهای متخلف بهداشتی با تذکر کتبی، معرفی به دادگاه و پلمپ برخورد شود.