گزارش ردیابی تماس بیماران مشکوک به کرونا در شهرستان بابل

مدت‌زمان شروع علائم تا دریافت درمان اگرچه در فروردین‌ماه بیش از 6 روز بود ولی در پایان شهریور به حدود متوسط دو روز کاهش‌یافته و در پایان مهرماه نیز به کمتر از 2 روز رسیده است.
کد خبر: ۹۱۳۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۳ 02 November 2020

به گزارش تابناک مازندران ، به گفته دکتر حسینعلی نیک‌بخت ، مهمانی‌های خانوادگی، بازارچه‌های محلی و مراکز خدماتی بیشترین مکان های ابتلا به کرونا در بابل محسوب می شوند .
بر اساس این گزارش از روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حسینعلی نیک بخت عضوکارگروه اپیدمیولوژی و آمار معاونت بهداشتی از گزارش ردیابی تماس بیماران مشکوک به کرونا در شهرستان بابل با همکاری واحد بیماریهای واگیر دانشگاه خبر داد و گفت: مراسمات و مهمانی‌های خانوادگی، بازارچه‌های محلی و مراکز خدماتی، محل‌های تردد افراد مبتلا به کرونا طی 14 روز قبل از شروع علائم بوده است.
دکتر حسینعلی نیک‌بخت با اشاره به اینکه گزارش منتشرشده تا انتهای مهر 1399 در شهرستان بابل هست، گفت: میانگین سنی در افراد بستری 57 و بیماران سرپایی 47 سال بود که به‌طورکلی میانگین سنی بیماران از اول بیماری تاکنون به‌طور متوسط 5 سال کاهش‌یافته و میانگین سنی بیماران بستری همچنان حداقل یک دهه بیشتر است.
عضو کارگروه اپیدمیولوژی و آمار معاونت بهداشتی گفت: مدت‌زمان شروع علائم تا دریافت درمان اگرچه در فروردین‌ماه بیش از 6 روز بود ولی در پایان شهریور به حدود متوسط دو روز کاهش‌یافته و در پایان مهرماه نیز به کمتر از 2 روز رسیده است.
دکتر نیک‌بخت با اشاره به اینکه کلیه بیماران به‌طور متوسط کمتر از 48 ساعت در بابل شناسایی می‌شوند، تصریح کرد: طی بررسی بعمل آمده حدود یک‌سوم این افراد به‌طور قطعی با یک بیمار دچار علائم تنفسی، تماس نزدیک داشتند و این تماس نزدیک در حدود نیمی در خانواده و تا حدود یک‌سوم در محل کار و همچنین شرکت در مراسمت و اجتماعات نیز در رده‌های بعدی قرار داشتند.
وی با اشاره به اینکه آموزش به خانواده‌ها و نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل کار و عدم حضور کارکنان مبتلابه مدت حداقل دو هفته مورد تأکید هست ، بیان داشت: زنگ خطر فعلی، عدم پایبندی 75% از افراد بیمار به قرنطینه خانگی دوهفته‌ای است که این مقدار در پایان شهریورماه 65% بوده است.
عضو کارگروه اپیدمیولوژی و آمار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: علاوه بر آموزش باید فرهنگ‌سازی و حمایت‌های اجتماعی و روانی صورت گیرد که همکاری‌های بین بخشی را می‌طلبد.
دکتر حسینعلی نیک‌بخت اظهار داشت: مراسمات و مهمانی‌های خانوادگی با 29 درصد، بازارچه‌های محلی با 27 درصد و حضور در مراکز خدماتی با 18 درصد محل‌های تردد افراد طی 14 روز قبل از شروع علائم بوده است که قابل‌توجه بوده و همچنان آموزش، فرهنگ‌سازی و نظارت بیشتر را می‌طلبد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار