معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه پوشش گیاهی جنگل و مرتع می‌تواند مانع سیل شود، گفت: در این زمینه میزان جذب آب به 40 برابر افزایش می‌یابد و در بیشتر مواقع مانع بروز سیل می‌شود.
کد خبر: ۶۹۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵ 01 August 2015
به گزارش تابناک نقل از خبرگزاری (ایسنا)معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سیستم پایش در زمینه مسایل و بیماری‌های جنگل توسط متخصصین این رشته در سطح کشور انجام می‌شود که بیشترین تاکید بر استفاده بیولوژیک است و سعی می‌شود از مبارزه شیمیایی جلوگیری شود.
وی، به عامل اصلی سیل اخیر  در مازندران که خسارات زیادی به بار آورده است اشاره کرد و افزود: شدت و حجم بالای بارندگی در بازده زمانی کم بوده که سبب سرازیر شدن حجم زیادی از آب شد.
خدا کرم جلالی با بیان اینکه پوشش گیاهی جنگل و مرتع می‌تواند مانع سیل شود، گفت: در این زمینه میزان جذب آب به 40 برابر افزایش می‌یابد و در بیشتر مواقع مانع بروز سیل می‌شود.
جلالی خاطرنشان کرد: افزایش پوشش گیاهی در جنگل مانع از بروز سیل و فرسایش خاک خواهد شد.
وی اظهار کرد: شمال کشور یکی از اولویت‌های اصلی سازمان جنگل‌ها است چراکه به لحاظ کیفیت و ارزش‌های طبیعی در جهان بی‌نظیر است .
رئیس سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور با اشاره به اینکه امکانات ما برای مبارزه با اطفای حریق و آتش‌سوزی در شمال کشور نارسا است، گفت: در جنگل‌های استان گلستان به دلیل تعداد بیشتر آتش‌سوزی‌ها طبق تعهدی که با ستاد نیروهای مسلح داریم یک پایگاه برای اطفای حریق و کمک‌رسانی به موقع مستقر شده است اما کافی نیست.
جلالی از افزایش تعداد پایگاه‌های اطفای حریق در کشور خبر داد و افزود: در صورت تامین اعتبار خرید 10 فروند چرخ‌بال جهت ایجاد ناوگان هوایی و استقرار آن در جنگل‌های شمال در برنامه‌های ششم سازمان جنگل‌ها و مراتع قرار دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: دولت برای آتش‌سوزی در جنگل و اطفای به موقع، مبلغ 80 میلیارد ریال مصوب کرد تا در اختیار ستاد مدیریت بحران، هلال‌احمر و محیط زیست قرار گیرد و هزینه‌های آنان پرداخت شود.
رئیس سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور در پایان از کاهش 39 درصدی پرونده‌‌های تخلفات در سطح جنگل‌ها و مراتع  کشور خبر داد و گفت: در این زمینه همکاری و حمایت قوه قضاییه، یگان حفاظت و مشارکت مردم بسیار موثر بوده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار