کد خبر: ۳۱۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸ 05 May 2015
بخشدار بندپی شرقی بابل با اشاره به اینکه در بخش بندپی شرقی برای 30 روستا طرح هادی تعریف شده که در 19 روستا با گذشت 10 سال هنوز انجام نگرفته است، گفت: خواستار تسریع در روند گازرسانی به روستاها هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدباقر علی‌تبار صبح امروز در همایش بزرگ شوراها و دهیاران منطقه بندپی شرقی بابل، اظهار کرد: اصل هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی شوراها را نه مشورتی بلکه باید رکن تصمیم‌گیری ذکر کرد، هیچ قانون و اجرایی نباید با این سند مخالفت داشته باشد و گذشته از آن این اعتقاد دینی ما بوده که به صراحت در احادیث و روایات ما به آن تأکید شده است.

وی با اشاره به فرمایش حضرت علی (ع) مبنی بر اینکه مشورت‌کننده در تجربیات دیگران سهیم است، افزود: هیچ انسانی کامل نیست به‌ویژه در دنیای امروز که عصر تخصص است، زمان خودمحوری گذشته و گستردگی آموزه‌ها به حدی شده که هر حوزه نیازمند تخصص ویژه است و مدیر کسی است که به‌موقع و درست از همه توانمندی‌ها استفاده کند.  

بخشدار بندپی شرقی بابل تصریح کرد: همان‌قدر که به اهمیت شورا سفارش شده به همان اندازه از خودرأیی منع شده است، اگر کسی حتی در زندگی شخصی خود استبداد به رأی داشته باشد و به نظر و تجربه صرف خود متکی شود حتماً شکست می‌خورند.

این مسئول خواستار هم‌افزایی توان‌ها به‌ویژه در سالی که مزین به شعار دولت و ملت، همدلی و همزبانی شد و بیان کرد: نقش شوراها در ایجاد مشارکت همگانی بی‌بدیل است، شوراها می‌توانند در حوزه انتخابی خود اولویت‌ها را تشخیص داده و تصمیم‌سازی لازم در حوزه‌ای که قانون مشخص کرده را انجام دهند.

علی‌تبار با اشاره به اینکه شوراها با ایجاد مشارکت همگانی همه را نسبت به روستا، بخش و کشور خود به تدریج مسئولیت‌پذیر می‌کنند، خاطرنشان کرد: این اقدام به تدریج مردم را قانون‌پذیر می‌کند، این که قانون را انجام دهیم و یا اعتقاد به انجام قانون داشته باشیم، با هم فرق دارد، کار شورا این نیست که قانون را در روستا اجرا کنند بلکه قانون‌پذیری را انجام می‌دهند.  

وی با اشاره به اینکه توسعه پایدار یعنی تعریف یک فرایند و پروسه و تلاش تا حصول نتیجه و تداوم بخشیدن کار، نه اینکه در جایی امکاناتی فراهم کنیم و به‌صورت روندی تمام کنیم، تصریح کرد: قانون‌پذیر کردن مردم مهم‌ترین پارامتر توسعه پایدار است که کشورهای پایدار یا در مسیر پایداری آن را از کانال شوراها عملیاتی کردند لذا اگر جامعه، مردم و مسئولانی بخواهند مسائل را فرافکنی کنند، آن کشور در مسیر توسعه پایدار قرار نمی‌گیرد.

بخشدار بندپی شرقی بابل اضافه کرد: در بخش بندپی شرقی از مجموع 330 روستا، آبادی، مزارع و مکان موجود 96 روستای 20 خانوار داریم که از این تعداد 94 خانوار دارای شورای اسلامی هستند.

این مسئول تأکید کرد: همچنین در بندپی شرقی 34 دهیاری فعال داریم، اخیراً مجوز 20 دهیار جدید را اخذ کرده که در شرف ابلاغ بوده و 24 روستا بالای 30 خانوار نیز برای این منظور معرفی شدند.

علی‌تبار با اشاره به اینکه در بخش بندپی شرقی برای 30 روستا طرح هادی تعریف شده که در 19 روستا با گذشت 10 سال هنوز انجام نگرفته است، گفت: خواستار تسریع در روند گازرسانی به روستاها هستیم.




اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار